Destek Hizmetler

SAĞLIK ODASI

Öğrencilerimize her türlü kaza ve yaralanma durumlarında ya da rahatsızlanmaları halinde gerekli müdahale bu odada uygulanmaktadır. Çocuklarımızın yaşlarına yönelik yapılması gereken aşıları, takibi gereken ilaç ve benzeri unsurlar alanında deneyimli hemşiremiz tarafından sağlık odasında takip edilmektedir. Sağlık konusunda öğrencilerimizin daha bilinçli hale gelmesi, ilkyardım teknikleri, sağlıklı bir yaşam için alınması gereken önlemler gibi konular yine hemşiremizce periyodik zamanlarda öğrencilerimize aktarılmaktadır.

MUTFAK

Okul mutfağımız, öğrencilerimizin ve personelimizin kahvaltı, yemek vb. ihtiyaçlarını karşılamak için alanında deneyimli personeli ile hizmet vermektedir. Hijyenik şartları sağlanmış, sağlıklı ve temiz bir ortamda hazırlanan yemekler yine hijyenik detaylara yer verilmiş okul yemekhanemizde öğrencilerimize sunulmaktadır.

YEMEKHANE

Uzman kişilerce hazırlanan yemek listeleri çocukların ihtiyaç duydukları temel besinleri alabilecekleri, bünyelerine yetecek enerjiyi sağlayabilecekleri mevsimine uygun besin değeri yüksek ürünlerden seçilerek hijyenik bir ortamda hazırlanarak sağlıklı bir şekilde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yemek listeleri her ay öğrencilerimizle birlikte velilerimize gönderilmekte ve web sayfamızda duyurulmaktadır. Öğrencilerimiz yemekhanemizde kendi sınıfları için ayrılmış olan masalarda öğretmenleri nezaretinde yemeklerini yemektedir

KANTİN

Okul kantimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ziyaretçilerimize hizmet vermek amacıyla okul bahçemiz içerisinde faaliyetini sürdürmektedir. Kantinimizde satılan her ürün ilgili birimlerce sürekli denetlenmekte, öğrencilerimizin sağlık ve gelişimlerini olumsuz etkileyecek ürünlere mümkün olduğu kadar izin verilmemektedir. Okul kantinlerinde obeziteye yol açacak yiyecek ve içeceklerin yasaklanmasının ardından okulumuz kantininde devrim niteliğinde bir uygulama başlattı. Okul içerisine dışarıdan hiçbir gıda ürünü alınmazken bütün ürünler okulumuzun mutfağında üretilmektedir.

BAŞAK STORE

Başak Koleji, yenilikçi eğitim anlayışını okul kıyafetlerine ve malzemelerine de yansıtıyor. Başak Koleji logosu taşıyan ve ülkemizin seçkin eğitim kurumları için çalışan firmalar tarafından üretilen yeni kıyafetlerimiz hem okulda hem de günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Öğrencilerimize ve velilerimize daha geniş ve ferah bir alanda hizmet verebilmek amacıyla kurulan Başak Store'da okul kıyafetleri, spor malzemeleri gibi eğitim gereksinmeleri karşılanmaktadır.