Okul Aile Birliği

OKUL AİLE BİRLİĞİ

2014-2015 eğitim öğretim yılında Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22.10.2014 Çarşamba günü saat 10:30'da okulumuzda yapıldı. 3 dönemdir Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan velimiz Meltem Altınel okul aile birliği yönetmeliği gereği tekrar aday olmadı.

Kendisine okul müdürümüz Nail Ergun tarafından kurumumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı çiçek ve teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan seçim sonucunda Hümeyra Dündar 26 oy, Halime Sincap 22 oy, Gamze Özden 22 oy, Esra Ünal 18 oy ve Müge Ecer ise 18 oy alarak yönetime girmeye hak kazandılar. Yönetim Kurulu'na giren velilerimiz kendi aralarında yaptıkları iş bölümü sonucunda Hümeyra Dündar Okul Aile Birliği Başkanı, Halime Sincap Başkan Yardımcısı, Esra Ünal Sekreter, Müge Ecer Muhasip, Gamze Özden ise Üye olarak seçilmişlerdir. Yeni yönetime başarılar dileriz.